تاریخ : سه شنبه 22 اسفند 1396     |     کد : 938

در روزهای پایانی سال اتفاق افتاد

عضو هیئت علمی گروه برق دانشگاه بناب برای سومین سال متوالی داور ممتاز مجلات انتشارات الزویر شد

دکتر علی احمدیان برای سه سال متوالی داور ممتاز نشریات الزویر شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ استادیار گروه برق دانشکده ئ فنی و مهندسی دانشگاه بناب، جناب آقای دکتر علی احمدیان برای سه سال متمادی داور ممتاز مجلات الزویر شد.

دکتر علی احمدیان، استادیار گروه مهندسی برق دانشگاه بناب در مجلات مختلف ISI-Q1 انتشارات الزویر (Elsevier)  در زمینه های "Transportation Electrification " و "Energy and Environmental Science" داور ممتاز انتخاب شد.

گفتنی است دکتر علی احمدیان فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی بوده و تاکنون 17 مقاله علمی در مجلات ISI و علمی پژوهشی و 15 مقاله علمی در کنفرانس های داخلی و خارجی به چاپ رسانده است.

نوشته شده در   سه شنبه 22 اسفند 1396  ساعت  08:01   توسط   مدیر سایت روابط عمومی    تعداد بازدید  381
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط