تاریخ : سه شنبه 15 اسفند 1396     |     کد : 934

استاد دانشگاه بناب داور برتر نشریه ی بین‌المللی شد؛

برای سه سال متوالی، استاد گروه مهندسی مکانیک دانشگاه بناب بعنوان داور ممتاز نشریات بین المللی شد

عضو هیات علمی دانشگاه بناب، دکتر محمد علی مهتدی بناب برای سه سال متوالی داور ممتاز مجلات معتبر بین‌المللی (Elsevier) در رشته مهندسی مکانیک انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ دکتر محمدعلی مهتدی بناب، استادیار گروه مهندسی مکانیک  دانشگاه بناب طی سال های 94، 95 و 96 به عنوان داور ممتاز چهار مجله بین المللی Materials and Design, International Journal of Hydrogen Energy, Materials  Science and Engineering A, Journal of Alloys and Compounds توسط انتشارات الزویر (Elsevier) انتخاب شده است.

گفتنی است، مجلات مذکور جزو  مجلات ISI برتر دنیا با ضریب تاثیر بالای 3 در رشته مهندسی مکانیک و مهندسی مواد با طبقه بندی Q1 هستند.

لازم به ذکر است این عضو هیات علمی با h-index=11 بالغ بر40 مقاله ISI و علمی پژوهشی در مجلات مختلف ISI و 10 مقاله ارائه شده در کنفرانسهای بین المللی و ملی در کارنامه خود دارد.

نوشته شده در   سه شنبه 15 اسفند 1396  ساعت  14:35   توسط   مدیر سایت روابط عمومی    تعداد بازدید  467