تاریخ : سه شنبه 17 بهمن 1396     |     کد : 918

به مناسبت ایام الله دهه فجر در دانشگاه بناب برگزار شد

آذین بندی و برپایی نمایشگاه عکس به مناسبت فرا رسیدن ایام الله دهه ی فجر در محوطه دانشگاه بناب

محوطه حیاط و دانشکده های فنی و مهندسی و علوم پایه دانشگاه به مناسبت آغاز دهه فجر به همت حوزه ی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بناب آذین بندی شده است.

به گزارش واحد خبری روابط عمومی دانشگاه بناب، آذین بندی و پخش سرودهای انقلابی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه شور و هیجان خاصی را در فضای دانشگاه بجود آورده است.

گفتنی است؛ برگزاری جشن پیروزی انقلاب اسلامی، دیدار با خانواده های شهدا و جانبازان، برپایی کارگاه شورای راهبردی، ارسال پیامک و برگزاری نمایشگاه روز شمار نشریات انقلاب و عکس های تاریخی انقلاب 57 را می توان از دیگر برنامه های این معاونت به مناسبت بزرگداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در دانشگاه بناب برشمرد.

نوشته شده در   سه شنبه 17 بهمن 1396  ساعت  08:12   توسط   مدیر سایت روابط عمومی    تعداد بازدید  159
ویرایش شده در *** ساعت -- توسط