تاریخ : چهارشنبه 19 مهر 1396     |     کد : 876

با حضور سردار نوعی اقدم؛ همایش گرامیداشت شهید مدافع حرم محسن حججی و جبهه مقاومت در دانشگاه برگزار شد+ تصاویر

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، این همایش با حضور سردار نوعی اقدم فرمانده قرارگاه حضرت زینب (س)، نماینده مردم بناب در  مجلس شورای اسلامی، فرماندار، خانواده معظم شهداء و ایثارگران شهرستان، مسئولان ادارات و تعداد کثیری از دانشجویان در سالن اجتماعات دانشگاه بناب برگزار شد.

این همایش با موضوع تحلیل و بررسی جبهه مقاومت و گرامیداشت شهدای مدافع حرم بخصوص شهید محسن حججی برگزار شد.

گفتنی است در پایان این همایش به خانواده های شهداء و ایثارگاران  شهرستان بناب به رسم یادبود لوح و هدایایی از طرف دانشگاه بناب اهدا گردید.

نوشته شده در   چهارشنبه 19 مهر 1396  ساعت  16   توسط   مدیر سایت روابط عمومی    تعداد بازدید  269