تاریخ : يکشنبه 19 شهريور 1396     |     کد : 868

پیام رئیس دانشگاه به مناسبت آغاز سالتحصیلی جدید

دکتر کریم عباسیان رئیس دانشگاه بناب به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید و ورود دانشجویان ورودی جدید پیامی صادرکرد .
به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب در متن پیام آمده است؛
بسمه تعالی
طَلَبُ العِلمِ فَريضَةٌ عَلى كُلِّ مُسلِمٍ أَلا إِنَّ اللّه‏ يُحِبُّ بُغاةَ العِلمِ؛
طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است؛ خداوند جويندگان دانش را دوست دارد مصباح الشریعه ص13

دانشجويان عزيز، اساتید و کارکنان گرامی
قسم به قلم و آنچه می نویسد و سپاس صاحب آنرا که به بشر قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم نمود.
دگر بار فصلی از راه رسید و صحیفه نورانی دانش با انگشت تکاپو و تلاش دانشجویان و صاحبان کسب علم و کمال ورق خورد و ملائک بال خود را برای حضور آنان گسترانیده و توفیق خدمت را به بندگان خود در این حوزه عنایت فرموده است.
ابتداعاً تقارن هفته دولت با آغاز به کار رسمی دوازدهمین دوره ریاست جمهوری را بر دولتمردان پرتلاش و سختکوش ایران اسلامی تبریک عرض می کنم و امیدوارم در سالی که توسط مقام عظمای ولایت بنام سال" اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال" نامگذاری شده است، سالی پربرکت و سرشار از موفقیت داشته باشیم.
 آغار سال تحصیلی و شروع دلنشین درس و دانشگاه را به جامعه دانشگاهی؛ اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز دانشگاه بناب و به ویژه دانشجویان جدید الورود که برای نخستین بار به محیط مقدس دانشگاه گام نهاده اند صمیمانه تبریک عرض می نماییم.
ما خادمین ملّت در دولت تدبیر و امید،‌ امیدواریم تمام توان و تلاش خود را برای بالندگی و شکوفایی ایران عزیزمان بکارگیریم و با الگو قراردادن منویات مقام عظمای ولایت، امام خامنه ای ( مدظله العالی)، راهبردهای هوشمندانه ریاست محترم جمهوری ایران جناب آقای دکتر روحانی و همچنین موارد ابلاغی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در شکوفایی بیش از پیش ایران عزیزمان بکوشیم.
 برای همگان، دستیابی به مدارج عالی علمی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت از درگاه خداوند متعال خواهانم.
دکتر کریم عباسیان  - 13 ذی الحجه1438

نوشته شده در   يکشنبه 19 شهريور 1396  ساعت  11   توسط   مدیر سایت روابط عمومی    تعداد بازدید  457