تاریخ : دوشنبه 13 شهريور 1396     |     کد : 867

نشست ریاست، هیأت رئیسه و اعضای هیأت علمی دانشگاه بناب برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب، نشست صمیمی ریاست و هیأت رئیسه دانشگاه با اعضای هیأت علمی دانشگاه، به منظور تبادل نظر و دریافت نظرات و پیشنهادات اعضای هیأت علمی درباره ی تمامی  موضوعات دانشگاه  بخصوص پذیرش دانشجویان ورودی جدید و کم و کیف برگزاری هرچه بهتر مراسم استقبال از این عزیزان برگزار شد.
 در ابتدای این جلسه دکتر کریم عباسیان، رییس دانشگاه، ضمن عرض خیرمقدم و تشکر و قدردانی از حضور اساتید گرانقدر و تبریک  عید قربان و عید ولایت و امامت، به  بیان پاره ای از فعالیت های  انجام شده در حوزه های  مختلف عمرانی، آموزشی، پژوهشی و اداری مالی پرداخت و با بیان امکانات و محدودیت های موجود، خواهان مشارکت اساتید گرانقدر در تعیین اولویت های کاری دانشگاه شد.
 دکتر عباسیان در ادامه گفت: دانشگاه بناب یکی از دانشگاه های نوپادر کشور محسوب می شود ولی علیرغم  تمام زحمت هایی که در گذشته برای پیشرفت دانشگاه کشیده شده است، اما با این وجود دانشگاه بناب  یک سری مشکلات مواجه می باشد که شاید خیلی از دانشگاههای منطقه این مشکلات را ندارند.
 وی با اشاره به  ظرفیت بالای این دانشگاه در زمینه پژوهش، آموزش و نیروی انسانی خاطرنشان کرد: باید از ظرفیت های دانشگاه در راستای تحقق اهداف و همچنین سیاست های پژوهشی و آموزشی استفاده کنیم.
دکتر عباسیان در ادامه یکی از رسالت های مهم دانشگاه ها را ارتقای سطح دانش و پژوهش برشمرد و گفت: یکی از رسالت های مهم دانشگاه‌ها و مراکز علمی کشور علاوه بر کسب و ارتقای دانش، ارتقای سطح کیفی و پژوهش در راستای رفع نیاز ها و حل مشکلات جامعه است.
در این نشست صمیمی اعضای هیات علمی با ریاست و هیات رئیسه دانشگاه پیرامون مسایل و مشکلات دانشگاه تبادل نظر کردند و پیشنهاداتی ارائه کردند.
انتهای خبر/

نوشته شده در   دوشنبه 13 شهريور 1396  ساعت  14   توسط   کاربر روابط عمومی    تعداد بازدید  335