تاریخ : پنجشنبه 21 بهمن 1395     |     کد : 821

دعوت رئیس دانشگاه بناب از دانشگاهیان برای حضور در راهپیمایی 22 بهمن

دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب طی پیامی، سی و هشتمین بهار انقلاب را به جامعه دانشگاهي تبریک گفت. متن پیام بدین شرح است:

☑️سی و هشتمین بهار انقلاب شکوهمند اسلامی یادآور مسئولیتی است که بر دوش خود احساس می کنیم؛ اکنون که سی و هشت سال از آن رویداد شکوهمند و جاودانه می‌گذرد، مردم غیور و ولایتمدار ایران اسلامی همانند کوهی استوار و باصلابت، در پیروی از ولی امر زمان خود، در برابر همه ناملایمات و فشارهای بین‌المللی ایستاده‌اند و در راستای تحقق اهداف و آرمان‌های امام راحل و شهدای انقلاب اسلامی از هیچ ایثار و گذشتی دریغ نکردند و با بصیرتی مثال زدنی، تفکری روشن و اراده‌ای پولادین، به میثاق خود با آرمان‌های والای نظام اسلامی پایبند و استوارند.
☑️اینجانب این ایام مبارک را خدمت همه اساتید، کارکنان و دانشجویان عزیز تبریک عرض می نمایم و همه اقشارمختلف ودلسوزان ایران اسلامی مخصوصا دانشگاهیان عزیز را به حضور پرشور در راهپیمایی عظیم 22 بهمن، دعوت می نمایم. در این روز مبارک دست در دست آحاد ملت، تحت رهبری مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای (مدظله العالی) حماسه ای دیگر را در برابر دشمنان اسلام و قرآن رقم زده و در پاسداری از آرمانهای بزرگ امام عزیز و خون پاک و مطهر شهیدان از بذل هیچ چیز دریغ نخواهیم ورزید و با توکل به خداوند متعال، پرچم خونرنگ این نظام مقدس را به صاحب اصلی اش حضرت بقیه ا… اعظم (عج) خواهیم سپرد.
مجتبی عباسیان
21بهمن 95-11جمادی الاول