تاریخ : شنبه 6 آذر 1395     |     کد : 803

وقوع سانحه دلخراش برخورد دو قطار مسافربری در محور ریلی تبریز - مشهد که جمعی از زائران حضرت ثامن الحجج امام رضا(ع) همچون کبوترانی سبکبال به سوی حق شتافتند، موجبات تاثر عموم ملت ایران و به تبع آن تاثر شدید دانشگاهیان بناب گردید.

انالله و انااليه راجعون

دکتر مجتبی عباسیان، رئیس دانشگاه بناب، در پیامی سانحه دلخراش قطار تبریز - مشهد را به بازماندگان و هموطنان عزیز تسلیت گفت.

اینجانب به نمایندگی از هیئت رئیسه، اساتید،کارکنان و دانشجویان دانشگاه بناب، این حادثه تلخ و غم انگیز را به خانواده های معزّا تسلیت می‌گویم و از خداوند سبحان برای مصدومان طلب شفای عاجل را مسئلت دارم.

دکتر مجتبی عباسیان

رئیس دانشگاه بناب

نوشته شده در   شنبه 6 آذر 1395  ساعت  15   توسط   مدیر سایت روابط عمومی    تعداد بازدید  381