تاریخ : يکشنبه 22 تير 1393     |     کد : 412

آیین نامه جدید استعدادهای درخشان در مقطع دکتری تأیید و امضا شد

دکتر عبدالرحیم نوه ابراهیم مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم از تایید و امضای آیین نامه استعدادهاي درخشان دکتری توسط دکتر فرجی دانا خبر داد .

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم، دکتر نوه ابراهیم با اعلام این خبر گفت: معاون آموزشی وزارت علوم این آیین نامه را به دانشگاههای کشور ابلاغ می کند .

بر اساس اعلام پیشین مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشی وزارت علوم، آیین نامه استعدادهای درخشان دکتری از مهرماه 94 در دانشگاهها اجرایی می شود .

وی با اشاره به مهم ترین شروط این آیین نامه تصریح کرد: بر اساس این آیین نامه، حداقل معدل لیسانس 16 و معدل فوق لیسانس 17 اعلام شده است و از تاریخ دانش آموختگی نباید بیشتر از دو سال گذشته باشد .

همچنین داشتن نمره حداقل 500 تافل، آیلتس یا معادل آن از دیگر شرایط پذیرش به عنوان دانشجوی ممتاز دکتری از سوی وزارت علوم اعلام شد .

نوشته شده در   يکشنبه 22 تير 1393  ساعت  08   توسط   A. Esmaeelzadeh    تعداد بازدید  1055