تاریخ : شنبه 13 بهمن 1397     |     کد : 1051

در دانشگاه بناب برگزار شد؛

آزمون سراسری ورود به حرفه ی مهندسی، کاردان های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران در دانشگاه بناب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ آزمون ورود به حرفه ی مهندسی، کاردان های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران 11 و 12 بهمن ماه سالجاری همزمان با سراسر کشور در دانشگاه بناب برگزار شد.

دکتر میرسجاد هاشمی مطلق، نماینده تام الاختیار سازمان سنجش در گفتگو با خبرنگاران گفت: حدود چهارصد نفر واجد شرایط و داوطلب در رشته های ساختمان در این حوزه شرکت نمودند که از این تعداد 390 نفر مهندس و تعداد 5 کاردان و معمار تجربی بوده اند که از مجموع کل داوطلبین، تعداد 350نفر مرد و تعداد 50 نفر زن در این آزمون حاضر بودند.

وی ادامه داد: آزمون سراسری ورود به حرفه ی مهندسان، کاردان های فنی ساختمان و تعیین صلاحیت حرفه ای معماران در 31 مرکز استان و 33 شهرستان تابعه همزمان در سراسر کشور برگزار می گردد.

گفتنی است همه ساله دانشگاه بناب میزبان داوطلبان ورود به حرفه ی مهندسی در این آزمون می باشد.

گزارش تصویری؛

بازدید رئیس و معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه بناب از روند برگزاری آزمون نظام مهندسی

نوشته شده در   شنبه 13 بهمن 1397  ساعت  09:00   توسط   مدیر سایت روابط عمومی    تعداد بازدید  118