تاریخ : سه شنبه 22 آبان 1397     |     کد : 1012

در روز دانشگاهها با درهای باز؛

دانشگاه بناب میزبان دانش آموزان و شهروندان بنابی

دانشگاه بناب به مناسبت "روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه" که با عنوان روز "دانشگاه با درهای باز" یاد می شود میزبان دانش آموزان و شهروندان بنابی بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ این رویداد که همه ساله در 10 نوامبر همزمان با "روز جهانی علم در خدمت صلح و توسعه" در دانشگاهها و مراکز علمی و پژوهشی برگزار می شود، دانشگاه بناب به همت معاونت آموزشی و پژوهشی، میزبان دانش آموزان و شهروندان بنابی بود.

این رویداد با رویکرد آشنایی دانش‌آموزان و شهروندان با محیط دانشگاه و فضای دانشگاه بناب و بالاخص فضای آموزشی و پژوهشی، آزمایشگاهها و کارگاهها انجام یافت.

در این رویداد مدیران، اساتید و دانشجویان دانشگاه بناب به دانش آموزان، رشته های دانشگاهی را معرفی کردند تا داوطلبان مجاز انتخاب رشته کنکور سراسری بتوانند انتخابی دقیق و بهتر داشته باشند.
گزارش تصویری؛

نوشته شده در   سه شنبه 22 آبان 1397  ساعت  10:37   توسط   مدیر سایت روابط عمومی    تعداد بازدید  267