تاریخ : پنجشنبه 10 آبان 1397     |     کد : 1004

با محوریت ارتباط دانشگاه با صنعت؛

نشست تخصصی متخصصین شرکت فولاد ظفر با اساتید دانشگاه بناب

نشست تخصصی بین متخصصین شرکت فولاد ظفر بناب و اعضای هیات علمی دانشگاه بناب به همت مرکز رشد دانشگاه بناب برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه بناب؛ نشست تخصصی بین متخصصین شرکت فولاد ظفر بناب و اعضای هیات علمی دانشگاه بناب به همت مرکز رشد دانشگاه بناب برگزار گردید.
در این جلسه مدیران فنی و متخصصین فولاد ظفر دیدگاههای خود را در مورد بهینه سازی صنعت فولاد بیان کردند.
 در ادامه اعضای هیات علمی نکته نظرات و راهکارهای عملی خود را درباره موارد مطرح شده عنوان کردند و در نهایت مقرر گردید  جلسات مذکور  توسط مرکز رشد تا رسیدن به راه حلهای مورد نظر ادامه پیدا کرده و  روشهای بهینه سازی در قالب طرحهای پژوهشی و صنعتی از طرف اعضای هیات علمی به مرکز رشد ارائه شوند.
گزارش تصویری؛

نوشته شده در   پنجشنبه 10 آبان 1397  ساعت  12:48   توسط   مدیر سایت روابط عمومی    تعداد بازدید  16